Om oss

”Med personligt engagemang satsar vi på långvariga kundrelationer, byggda på förtroende, öppenhet och ärlighet.”

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg.
Det bygger på Dun & Bradstreet’s kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Roslagens Markentreprenad AB startade sin verksamhet inom mark och anläggning våren 2011. Bolaget ägs och drivs av Peter Wallin och Johanna Wallin.

Under företagets första verksamhetsår erbjöd vi konsulttjänster inom byggledning och entreprenadverksamhet. Sedan dess har vi utvecklats till att specialisera oss på entreprenadtjänster inom mark och anläggning. Mellan 2012 och 2014 drev vi även Svensk Markentreprenad AB, som delägare. Sedan 2015 driver vi återigen entreprenader helt i egen regi. Roslagens Markentreprenad är verksamt runt om i Roslagen samt i Stockholmsområdet.

Idag är vi 30 anställda på Roslagens Markentreprenad. Hos oss arbetar platschefer, arbetsledare, mättekniker, anläggare och maskinister.

Vår bredd inom markentreprenad är vår styrka. Vi utför alltifrån små husgrunder åt privatpersoner, till större handelsområden och nya stadsdelar, på uppdrag av ledande aktörer inom byggsektorn och den offentliga sektorn. Effektivitet och väl utförda arbeten är viktigt både för våra kunder och för oss på Roslagens Markentreprenad. Därför investerar vi kontinuerligt i ny modern teknik och komplett teknisk utrustning i form av mätinstrument och maskinstyrning samt utbildad och erfaren personal. Hos oss arbetar bland annat våra egna mättekniker med lång erfarenhet och komplett mätutrustning.

 

Affärsidé och kärnvärden

”Med personligt engagemang satsar vi på långvariga kundrelationer, byggda på förtroende, öppenhet och ärlighet.”

Som kund hos oss ska du förvänta dig arbeten med hög kvalitet, effektivitet och miljömedvetenhet. I kombination med modern teknik och mycket god service får du som kund en säker affär.

 

Roslagens Markentreprenad AB
August Strindbergs Gata 17, 761 46 NORRTÄLJE
070-22 88 338 info@rmeab.se
Godkänd för F-skatt. © Alla rättigheter är reserverade.